Окръжният съд в Благоевград окончателно потвърди, че бащата на убитите

...
Окръжният съд в Благоевград окончателно потвърди, че бащата на убитите
Коментари Харесай

Окръжният съд в Благоевград потвърди: Бащата на убитите деца в Сандански е упражнявал насилие над майката

Окръжният съд в Благоевград дефинитивно удостовери, че бащата на убитите в Сандански деца - Георги Трайков е упражнявал домашно принуждение над майката Кристина Дунчева, предава Българска национална телевизия.

Тричленен състав на съда удостовери решението на санданските магистрати в частта, в която е издадена заповед за отбрана в интерес на Кристина Дунчева.

Според окръжните съдии е открито, че във връзка с Дунчева, Георги Трайков е отправил опасност за физическо заличаване, което следва да се третира като акт на психическо принуждение. Това е съображение да се одобри и молбата й за отбрана за основателна.

След решението на съда, Трайков няма право да приближава Кристина Дунчева за период от 1 година, считано от 15 януари 2021 година

Двете деца на фамилията бяха открити мъртви в дома им през ноември предходната година. Арестувана и упрекната за жестокото ликвидиране е майката Кристина Дунчева.

След нещастието стана ясно, че месец преди убийството на децата, Кристина е подала сигнал в полицията, че е жертва на домашно принуждение, упражнявано от бащата Георги Трайков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР