Окръжната прокуратура в Разград предаде на съд 30-годишен мъж от

...
Окръжната прокуратура в Разград предаде на съд 30-годишен мъж от
Коментари Харесай

Мъж от Исперихско на съд, опитал да подкупи полицейски служител със златен пръстен

Окръжната прокуратура в Разград съобщи на съд 30-годишен мъж от исперихското село Подайва, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Нехрин Х. ще дава отговор пред съда за това, че предложил и дал рушвет - златен пръстен, на полицейски чиновник, с цел да не му бъде формиран акт за определяне на административно нарушаване.

На 19 юни в Исперих полицейски чиновници спрели за инспекция управлявания от подсъдимия автомобил. Установено било, че лидерът на лекия автомобил ръководи колата, без да има нужната дееспособност и удостоверение за ръководство на МПС. Нехрин Х. бил тестван за алкохол с дрегер, който отчел 0,47 промила алкохол, което било в допустимите правила. Служителят на реда почнал да сформира акт за административното нарушаване. Подсъдимият застанал до шофьорската врата на полицейския автомобил и почнал да моли да не му сформират акт. Въпреки че бил предизвестен, че сега прави закононарушение, 30-годишният мъж свалил накита от пръста си и го сложил на арматурното табло. Така против Нехрин Х. било формирано бързо произвеждане.

Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане в Разградския областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР