Окръжната прокуратура на окръг Сан Матео разкри, че е решила

...
Окръжната прокуратура на окръг Сан Матео разкри, че е решила
Коментари Харесай

Няма да съдят Майк Тайсън за инцидента в самолета

Окръжната прокуратура на окръг Сан Матео разкри, че е решила да не повдига никакви обвинявания против някогашния международен първенец в тежка категория Майк Тайсън “въз основа на събитията към конфронтацията”.

Тези условия включват „ държанието на жертвата, довело до случая, взаимоотношението сред господин Тайсън и жертвата, както и настояванията както на жертвата, по този начин и на господин Тайсън да не бъдат повдигнати обвинявания по този случай “.

Всичко това произтича от, откакто Железния Майк се качи на полет на JetBlue в Сан Франциско, ориентиран към Флорида. TMZ разгласява два видеозаписа на хипотетичния случай, на които се твърди, че Тайсън респектира физически различен пасажер малко след качване на самолета.

Изданието заяви, че в началото тогавашният боксьор си е направил селфи със седящия зад него, само че въпросният мъж е бил прекомерно превъзбуден, като се твърди, че нещата се влошили, когато на боксовата легенда му е писнало, което е довело до физическа борба.

Представителите на Тайсън споделиха: „ За страдание, господин Тайсън имаше случай по време на полет с нападателен пасажер, който стартира да го тормози и хвърли бутилка с вода по него, до момента в който беше на мястото си “.

Говорител на полицейското ръководство на Сан Франциско разкри пред ET, че чиновниците, назначени в летищното му бюро, са били изпратени на физическа кавга на борда на аероплан.

Говорителят призна, че при идването на управляващите чиновниците са задържали двама, за които се счита, че са забъркани в случая. На място е оказана здравна помощ за пострадвания без заплаха за живота. Този индивид, сподели представителят, е дал минимални детайлности за случая и е отказал да сътрудничи в допълнение на следствието.

И двамата са освободени в очакване на по-нататъшно следствие. Властите не оповестяват имената на двамата арестувани.

Video of Mike Tyson
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР