Окръжна прокуратура-Шумен задържа жена на 45 години и мъж на

...
Окръжна прокуратура-Шумен задържа жена на 45 години и мъж на
Коментари Харесай

Задържаха мъж и жена обявени за международно издирване

Окръжна прокуратура-Шумен задържа жена на 45 години и мъж на 35 години по отношение на две европейски заповеди за арест (ЕЗА).

Заповедта за задържане на С.Р. е издадена от съда в град Оснабрюк във Федерална Република Германия. Българката е подсъдима по наказателно произвеждане за осъществени 33 закононарушения съгласно немското законодателство, касаещи укриване на налози и неплащане на осигуровки.

Работата по случая продължава, като следва разглеждане в съда на настояването на наблюдаващия случая прокурор от Окръжна прокуратура-Шумен за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на дамата – „ задържане под стража “.

Европейската заповед за арест на 35-годишният С.Л., жител на Федерална Република Германия, е издадена от съда в Брюксел, Кралство Белгия. Той се търси по отношение на висящо наказателно произвеждане за машинация, корист с публично доверие, заграбване и компютърна машинация. За осъществените закононарушения законът в издаващата заповедта страна планува наказване „ отнемане от независимост “ за период до 5 години. Деянията са наказуеми и съгласно българското законодателство.

Престои в Окръжния съд в Шумен да бъде импортирано искане за „ задържане под стража “ на 35-годишния мъж.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР