Окръжна прокуратура - Пазарджик привлече като обвиняем на 18 годишния

...
Окръжна прокуратура - Пазарджик привлече като обвиняем на 18 годишния
Коментари Харесай

Прокуратура ще иска постоянен арест за 18-годишният мъж, обвиняем за убийството в Пазарджик

Окръжна прокуратура - Пазарджик притегли като обвинен на 18 годишния мъж, за това, че на 29 септември 2023 година, в гр. Пазарджик, на ул " Панайот Волов ", към 18,40 ч. съзнателно е умъртвил 21-годишния Ангел Здравков, посредством потребление на нож - закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс.
Прочетете още
След осъществяване на деянието извършителят на тежкото закононарушение се е укрил. На 30 септември 2023 година, към 23,30 ч., вследствие на извършени оперативно- издирвателни мероприятия той е бил открит от чиновници на Министерство на вътрешните работи в региона на Централна жп гара в гр. София. 

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пазарджик да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него. 

Действията по следствието не престават.

Според в началото получените данни на улица в регионалния град е станало сдърпване сред двамата младежи. Единият е извадил нож и е пробол другия. Незабавно към мястото на случая са ориентирани автопатрули и медицински екип. На място е бил открит 21-годишен млад мъж от Пазарджик в безпомощно положение с прободни пострадвания. На път към болничното заведение потърпевшият е умрял.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР