Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа за срок от

...
Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа за срок от
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на пияния водач без книжка, убил жена и избягал


Окръжна прокуратура-Хасково притегли като обвинен и задържа за период от 72 часа използвалия алкохол водач без брошура, който предходната нощ лиши живота на пешеходка в хасковското село Жълти бряг и избяга, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Както по-рано през днешния ден съобщихме, след родова кавга в селото Х.Ч. (28 г.) се качил лекия автомобил на татко си, с цел да разгони съперниците си, само че се блъснал в дирек. След това потеглил още веднъж и блъснал намиращата се на улицата А. Д. (65 г.) от село Долни Главанак.

След случая, сигнал за който е получен в 23:15 часа, избягал с колата в село Конуш, където е арестуван от служителите на реда. Те откриха с техническо средство 1,04 промила алкохол в кръвта му, оповестяват от държавното обвиняване.

По делото се правят дейни дейности по следствието – разпити на очевидци, огледи на местопрестъпление. Ще бъдат назначени и експертизи. Предстои също по този начин Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на причинителя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР