Окръжен съд Благоевград отмени определението, с което бе даден ход

...
Окръжен съд Благоевград отмени определението, с което бе даден ход
Коментари Харесай

Казусът Удря! ОС Благоевград поиска спешна справка от Румъния при какви условия бившата министърка ще изтърпява присъдата си! Отложи делото!

Окръжен съд Благоевград анулира определението, с което бе даден ход на делото всъщност против някогашния румънски министър Елена Удря и го възобнови. Съдът изиска информация от румънския съд, издал европейската заповед за арест в какви условия ще изтърява Удря ефикасната си 6 годишна присъда. Именно поради желаната информация делото бе обновено и отсрочено за 19 април. Време, в което се чака справката да дойде в Оценка за съвместимост и чак тогава магистратите да вземат решение за изгонването и.

Припомняме, че Удря бе арестувана на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата при опит да премине в Гърция, където щяла да желае политическо леговище. Struma. com разполага с преведени журналистически следствия по проблема " Удря " и в тях румънски и европейски публицисти описват потресаващи неща към ареста и присъдата на някогашния министър Елена Удря.

Според едно от следствията, Удря получила опасност, че в пандиза ще бъде инфектирана със СПИН и умъртвена. Друг твърди, че ареста и е вследствие на политическа война, минала през какви ли не политически събития. По отношение на затвор в Румъния, където се готвели да вкарат Удря се споделя за смъртен случай на магистрат, поради извънредно неприятни условия.

Петя Колева


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР