Окръг Лос Анджелис се съгласи да изплати на вдовицата на

...
Окръг Лос Анджелис се съгласи да изплати на вдовицата на
Коментари Харесай

Вдовицата на Коби Брайънт ще бъде обезщетена с 29 млн. долара за морални травми

Окръг Лос Анджелис се съгласи да изплати на вдовицата на Коби Брайънт - Ванеса , близо 29 милиона $ за нанесени морални контузии. Ванеса съдеше администрацията поради оповестени фотоси на авариралия хеликоптер и телата на починалите след злополуката, в която своя живот изгубиха Кобри Брайънт и неговата щерка Джиана.

Според желае на Ванеса Брайънт първите респонденти на мястото на случая - пожарникари, парамедици, служители на реда - са създали фотоси с телефоните си на авариралия хеликоптер и са ги разгласили в обществените мрежи. Още в края на 2021-ва година околните на останалите жертви от злополуката получиха обезщетение на стойност 2,5 млн. $ поради въпросните снимки. Делото на Ванеса Брайънт против общинската администрация продължи по-дълго, като в последна сметка се стигна до извънсъдебно съглашение .

" Днес означаваме сполучливата кулминационна точка на смелата борба на мисис Брайънт против тези неприемливи дейности. Тя се бори за своя брачен партньор, за своята щерка, за всички хора от общността, които бяха третирани неуважително. Надяваме се успеха ѝ в това дело да постави завършек на тази процедура ", споделиха юристите на Ванеса Брайънт. Юристите на окръг Лос Анджелис дефинираха съглашението като " заслужено и рационално ".

" Надяваме се мисис Брайънт и нейните деца да продължат възобновяване си от тяхната загуба ", разяснява основният юрист на Лос Анджелис Мира Хамшил.

В настрана съглашение Крис Честър, който загуби своята брачна половинка и щерка в злополуката, се споразумя с администрацията за обезщетение в размер на 20 млн. $.

БГНЕС напомня, че именитият американски баскетболист Коби Брайънт почина в злополука с частния си хеликопте р на 26-ти януари 2020-та година. В случая починаха общо девет души, в това число и дъщерята на Брайънт Джиана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР