Окончателният доклад за смъртта на 3-годишния Алекс все още не

...
Окончателният доклад за смъртта на 3-годишния Алекс все още не
Коментари Харесай

Още не е готов докладът за смъртта на 3-годишния Алекс

Окончателният отчет за гибелта на 3-годишния Алекс към момента не е подготвен, защото още идват медицински документи по случая, заяви здравния министър Кирил Ананиев. Преди дни той уточни, че чака окончателният отчет да е подготвен до края на седмицата. Днес обаче е получил единствено прелиминарен отчет, чакат се и резултатите от четирите самостоятелни експертизи, написа Булнюз.

„ Сутринта разговорях с шефа на Изпълнителна организация „ Медицински контрол “. Докладът още веднъж е прелиминарен, а не финален. Мотивите са, че към момента идват нови и нови медицински документи, резултатите от кръвни проучвания, чакаме и резултатите от четиримата самостоятелни специалисти, които също са доста значими. За страдание ще се наложи да удължа още малко периода. Казвам го със страдание, тъй като поех ангажимент пред родителите на Алекс и пред основния прокурор да действаме бързо, само че такива случаи изискват софтуерно време “, изясни здравният министър. Той обаче не посочи с какъв брой тъкмо ще бъде продължен срокът за окончателния отчет.

На въпрос дали има доказателства, които да потвърдят поставената диагноза на умрялото дете, министърът уточни, че такова е мнението на множеството експерти. „ Надали мога да го кажа. Но множеството от медицинските експерти считат, че това е двустранна бронхопневмония със мощна зараза, която се развива в извънредно бързо “, сподели Ананиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР