Около нарастващата еуфория към предстоящите големи разпродажби в края на

...
Около нарастващата еуфория към предстоящите големи разпродажби в края на
Коментари Харесай

49 евро за самолетен билет до Рим, 59 евро до Барселона

Около възходящата еуфория към идните огромни разпродажби в края на ноември, тази година националният транспортьор „ България Ер “ също готви специфична изненада за всички пътуващи. От 24 до 28 ноември в това число самолетната компания започва акция с билети на ниски цени, оповестиха от авиофирмата.

В рамките на тези 5 дни всеки ще може да купи промоционални самолетни билети за всички директни полети на „ България Ер “ с потегляне от София, без ограничавания в дестинацията или интервала на пътешестване, и да ги употребява до края на 2018 година

По този метод пасажерите могат да влагат в бъдещите си пътувания, като купят повече билети на ниски цени и ги употребяват за полети занапред до края на идната година.

За по-голяма еластичност при планирането, датата на полета може да бъде изменена когато и да е при доста положителни условия, прецизират от самолетната компания.

Най-изгодните еднопосочни самолетни билети ще бъдат до Рим, Милано и Атина – еднопосочните ще костват 49 евро, а двупосочните 99 евро.

Полетите в едната посока до Берлин, Франкфурт, екзотичната Ларнака и красивата Барселона пък ще костват единствено 59 евро, а тези до Виена, Лондон и Мадрид – 69 евро.

В промоционалната акция са включени още билети за Прага, Амстердам, Цюрих, Тел Авив, Лисабон, Париж, Палма де Майкорка, Малага и Москва.

Петдневната акцията на „ България Ер “ стартира тъкмо в 00.01 часа на 24 ноември и ще продължи до 00.00 часа на 28 ноември.

Всеки, който желае да закупи билети, може да го направи през Центъра за обслужване на клиенти, онлайн през уеб страницата на самолетната компания - www.air.bg, или от агентската мрежа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР