Около 970 000 жители на или 1,5% от населението са

...
Около 970 000 жители на или 1,5% от населението са
Коментари Харесай

Британски доклад обобщи симптомите на дълъг ковид

Около 970 000 поданици на или 1,5% от популацията са имали през месец юли признаци, предизвиквани от инфекцията от новия ковид в продължение на най-малко четири седмици от момента на заразяване. Данните са от публикуван в четвъртък отчет на Националната статистическа работа на Обединеното кралство, представен от.

В него се показва, че най-често (в 58 на 100 от случаите), пациентите се оплакват от продължителна отмалялост. Сред другите признаци на " дълъг коронавирус " специалистите показват затруднено дишане (в 42 на 100 от случаите), болки в мускулите (32%) и нарушаване в концентрацията на вниманието (31%). Близо 817 000 от британците, изпитващи продължителни последици от болестта, са били инфектирани или подозират, че са се заразили в първата половина на тази пролет, а повече от 300 000 души са се заразили преди повече от година. Около 650 000 души споделят, че " " въздейства сензитивно на всекидневните им действия. Според данните от отчета, най-често продължителни изпитват признаци на болестта хора на възраст от 35 година до 69 година, хора с други болести, работещите със инфектирани пациенти лекари, както и жителите на най-зле развитите в социално-икономически проект региони на страната.
 Британско проучване: Децата рядко страдат от дълъг КОВИД Британско проучване: Децата рядко страдат от дълъг КОВИД
Британски лекари са открили, че децата са релативно рядко наранени от дълготрайните резултати на коронавирусната зараза и се избав...

Още от ИНТЕРЕСНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР