Около 7 часа в сряда сутринта в Киев са чути

...
Около 7 часа в сряда сутринта в Киев са чути
Коментари Харесай

Русия нанесе нов удар в центъра на Киев

Около 7 часа в сряда сутринта в Киев са чути детонации. Това заяви кметът на украинската столица Виталий Кличко в Телеграм, предава Укринформ.

" Експлозии в Шевченковския регион на столицата. Службите работят на място. Повече детайлности по-късно ", написа градоначалникът.

Съобщава се, че са свалени 10 съветски дрона-камикадзе.

В 06:55 часа в Киев се задействаха сирените за въздушна паника. В същото време началникът на Киевската военна администрация Олексий Кулеба съобщи, че в региона на Киев работи Противовъздушна отбрана след оповестяването на въздушна паника.

В момента въздушна паника е оповестена в три области - Киев, Житомир и Виница.

От 10 октомври съветската войска нанася ракетни удари по енергетиката, отбранителната индустрия, военното командване и информационните уреди в цяла Украйна. Както съобщи Владимир Путин, това е отговор на офанзивата против Кримския мост.

Според министър-председателя на Украйна Денис Шмигал на процедура не е останал нито един енергиен обект в страната, който да не е бил нападнат. Повредена е съвсем 50 % от електроенергийната система - всички Топлоелектрическа централа и АЕЦ, 45 подстанции от друг клас, 87 електропровода високо напрежение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР