Около 7-8 хиляди зрители очакват домакините от Азербайджан на мача

...
Около 7-8 хиляди зрители очакват домакините от Азербайджан на мача
Коментари Харесай

Около 8000 зрители се очакват на мача Азербайджан - България

Около 7-8 хиляди фенове чакат домакините от Азербайджан на мача с националния тим на България, оповестиха за Българска телеграфна агенция локални публицисти. Срещата е в понеделник (25-и март) от 18:00 часа българско време на стадион " Тофик Бахрамов " и с нея ще завърши първото издание на шампионата FIFA Series.

В момента продължава продажбата на билети по касите в Баку, както и в интернет-порталите. Мачът сред България и Азербайджан е оценен сред 2 и 30 маната за другите трибуни и браншове (официален курс 1 манат = 1.06 лева).

На срещата Азербайджан - Монголия бяха продадени 3954 билета при общ потенциал на стадиона " Тофик Бахрамов " от 31 200 места.

" Играта против Монголия не може да бъде оценена заради класата на този съперник. Но позитивното е успеха. България е друго равнище и чакаме двойно повече аудитория от първата среща ", разясниха локални кореспонденти.

Азербайджан завоюва в петък с 1:0 против Монголия, а два часа по-рано България се оправи с Танзания със същия резултат.

В исторически проект това ще бъде мач номер 4 за двете страни. До момента в трите дуела българите са спечелили два, а един е приключил наедно. Две срещи са се играли в Баку, а една в София.
 Национал на Азербайджан: България е доста по-високо равнище от Монголия
Национал на Азербайджан: България е доста по-високо равнище от Монголия

" Чакат ни трунди 90 минути "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР