Около 250 директори, педагози и експерти по предучилищно образование участват

...
Около 250 директори, педагози и експерти по предучилищно образование участват
Коментари Харесай

250 педагози участват в конференция в Шумен

Около 250 шефове, педагози и специалисти по предучилищно обучение вземат участие в Научно-практическа конференция "Водим бъдещето за ръка " в Шумен, заяви началникът на Регионалното ръководство на образованието в Шумен Светлана Милева.

След откриването на тридневния теоретичен конгрес, в залата "Проф. Венета Вичева ", ще бъдат изнесени три пленарни отчета.

От 18.00 ч. в Младежкия дом ще се състои церемониален концерт с присъединяване на деца от шуменски детски градини.

Участниците и гостите на конференцията на следващия ден ще посетят детски градини в града, а от 14.00 ч. ще бъдат показани отчетите по трите тематични посоки на научния конгрес - "Задължителното предучилищно обучение - гаранция за учебна подготвеност на децата ", "Ефективното ръководство на предучилищната институция - фактор за осъществяване на Националните тактики на Министерството на образованието и науката ", "Подкрепата за личностно развиване на децата -условие за обезпечаване на еднакъв късмет за социализиране, образование и образование ".

Резултатите от конференцията ще бъдат регистрирани на 31 октомври от ръководителите на тематичните посоки.

Научният конгрес е проведен от Министерството на образованието и науката и Регионалното ръководство на образованието Шумен, с поддръжката на кмета на община Шумен и на регионалния шеф.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР