Около 21 часа на 14 март неизвестен атакува и подпали

...
Около 21 часа на 14 март неизвестен атакува и подпали
Коментари Харесай

Кой подпали вратата на дома на основателя на 19 минути

Около 21 часа на 14 март незнаен нападна и подпали вратата на жилището на създателя на 19 минути Борис Ангелов, заяви. Ако не беше своевременната помощ на съседите по апартамент, журналистът щеше да изгори дружно с квартирата.

От изданието показват, че действието се развива в затворен комплекс с защита и изясняват, че евентуално е имало предварителна организация.

Престъплението е осъществено с изключителна скорост, тъй като злосторникът не е забелязан от никого, до момента в който се е качвал, заливал е вратата и я е палил, а след това е слизал, което е лишило време. И е бил задоволително сръчен освен това да се покрие от камерите, прибавя " 19 минути " и отбелязва, че прокуратурата и Главната дирекция Национална полиция би трябвало към момента да проверяват предходни закани и напън от декември против Ангелов, изключително докладвания от защитата на комплекса интерес на незнайно към този момент лице дали той живее на същия адрес.

" Силно се надяваме правоохранителните органи да намерят освен причинителя, само че и поръчителите на закононарушението ", написа още изданието и е изрично, че също ще вземе ограничения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР