Около 2000 души се събират за Конгреса на БСПБСП ще

...
Около 2000 души се събират за Конгреса на БСПБСП ще
Коментари Харесай

Около 2000 души се събират за Конгреса на БСП

Около 2000 души се събират за Конгреса на Българска социалистическа партия
Българска социалистическа партия ще организира през днешния ден четвъртото съвещание на 49-тия Конгрес на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На събитието в зала 3 на НДК се окачва да участват към 2000 души - 800 делегати на Конгреса, представители на дипломатическия корпус, на синдикални организации, на работодателски организации, съдружни сътрудници.

За събитието са упълномощени над 100 публицисти от страната и чужбина.

Конгресът на левицата ще стартира с политически отчет на ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова „ България и Европа през днешния ден. Визия за утрешния ден. Задачите на Българска социалистическа партия “. След това следва партийният конгрес да разиска и одобри плана "Визия за България".

Пред конгреса ще бъде показан Отчет за активността на членовете на Европейския парламент, определени с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 година Приемане на предизборна платформа за присъединяване на Българска социалистическа партия в изборите за Европейски парламент през 2019 година е друга точка от дневния ред на съвещанието на конгреса. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР