Около 18.00 часа служители на ОДМВР – Стара Загора и

...
Около 18.00 часа служители на ОДМВР – Стара Загора и
Коментари Харесай

Полицаи пострадаха в квартал в Мъглиж

Около 18.00 часа чиновници на ОДМВР – Стара Загора и Дирекция „ Жандармерия “ са почнали профилирана полицейска интервенция в квартал в град Мъглиж. Целта на интервенцията е била задържане на лица, които по-рано денем са оказали опозиция при осъществяване на инспекция и в следствие е потърпевш чиновник на районно управление (на МВР) - Казанлък. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Задържан е един от причинителите, само че при евакуиране от квартала група лица са почнали да хвърлят камъни по колоната от полицейски коли. Нанесени са вреди по коли на ОДМВР – Стара Загора и контузии в региона на крайниците на петима чиновници на Министерство на вътрешните работи. Това е наложило във връзка с нападателите да бъдат използвани физическа мощ и помощни средства. Произведени са и няколко изстрела във въздуха.
Ситуацията е овладяна и публичният ред е възобновен. Пострадалите служители на реда са обслужени амбулаторно в ЦСМП – Казанлък. Те са с повърхностни пострадвания и няма заплаха за живота им. Операцията продължава и сега. Полицейското наличие в град Мъглиж е засилено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР