Около 14:30 ч. ученически автобус, превозващ деца от училището в

...
Около 14:30 ч. ученически автобус, превозващ деца от училището в
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Моторист се вряза в пълен ученически автобус, има жертва

Около 14:30 ч. училищен рейс, пренасящ деца от учебното заведение в Малко Търново към с. Звездец, бе безусловно разтърсен след преден конфликт на мотор в него. От удара мотоциклетистът е умрял на място, само че гледката за децата е шокираща. За това свидетелстват хора, които са на мястото и пробват да успокоят учениците.
Не е открита самоличността на лидера на мотора, само че той е карал толкоз лудо, че се е врязъл в предната лява част на жълтия рейс. При удара е умрял незабавно, тялото му е изцяло помляно. В рейса са се возили 37 деца, измежду тях повече от половината са от началния курс, има от главния и горен курс.
Инцидентът е станал малко след моста край Ковач. Автобусът е извозвал учениците до Звездец.
„ Спешно се нуждая от психолози, тъй като децата са мощно уплашени от случилото се. Всички са видели тялото на починалия мъж, само че и са изплашени от самия удар. Засега нямам данни за засегнати възпитаници. Повикахме незабавно различен рейс, който да ги разведе по домовете им в с. Звездец ”, сподели пред Флагман претендентът за кмет на Малко Търново Илиян Янчев, който ръководи сполучливо общината към този момент два мандата и на тези избори няма съперник за стола му.
Населението го познава и има доверие единствено на него, тъй като се е потвърдил като човек, който фактически милее за оцеляването на Странджа. Звездец е най-оживеното село в община Малко Търново и се намира на 21 км. от общинския център.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР