Около 1000 души публика гледат всеки ден състезанията по плуване

...
Около 1000 души публика гледат всеки ден състезанията по плуване
Коментари Харесай

На олимпийския басейн в Токио има публика

Около 1000 души аудитория гледат всеки ден надпреварите по плуване на олимпиадата Токио 2020 в „ Токио акуатик център “ и това е може най-посетеното място, в случай че се регистрира наличието на трибуните. Така се споделя комплексът, който е хазаин на надпреварите на плувците и в шампионатите по скокове във вода и синхронно плуване. Но тази аудитория не е незаконна – просто това са състезатели и треньори от участващите тимове.

В Токио има не малко страни с десетки състезатели – най-вече от международни сили в плуването като Съединени американски щати, Австралия, Германия, Русия, Италия, Канада… И когато някой от тях, а и от други страни, несъмнено, се състезава, на трибуните става извънредно оживено и се оформят агитки, които поддържат своите и скандират. Залата събира 15 000 фенове обаче и чувството, че е празна, остава. Но въпреки всичко – по-добре 1000, в сравнение с нула.

Традиционно на надпреварите по плуване на олимпиади и местата за публицисти са съвсем изцяло заети, изключително на финалите, които тук са заран. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР