Около 100 служители в резиденцията на британския крал Чарлз III

...
Около 100 служители в резиденцията на британския крал Чарлз III
Коментари Харесай

Уволняват 100 души в резиденцията на Чарлз Трети

Около 100 чиновници в резиденцията на английския крал Чарлз III са били известени, че могат да изгубят работата си, откакто той е бил провъзгласен за нов монарх, заяви вестник " Гардиън ".

" След възкачването на престола предходната седмица активността на някогашния дом на принца на Уелсспря. Въпреки че някои съкращения са неизбежни, работим незабавно за намиране на различни функции за максимален брой чиновници ", цитира вестникът представител на резиденцията на сегашния монарх.

Според „ Гардиън ” към 100 души, измежду които и такива, които са работили в резиденцията в продължение на десетилетия, са получили уведомления за вероятно уволняване. Служителите, персоналните секретари, чиновниците по финансите и връзките с обществеността бяха осведомени за това по време на благодарствена молитва на 12 септември.

" Всички са обезпокоени, в това число персоналните секретари и висшия личен състав. Всички чиновници работят до късно всяка вечер от четвъртък насам и бяха шокирани ", заяви източник за вестника. Отбелязва се, обаче, че някои представители на личния състав, които " дават поддръжка и препоръки " на Чарлз и брачната половинка му Камила, няма да бъдат уволнени.

Кралица Елизабет II на собствен ред беше наела личен състав от 491 души.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР