Около 08:00 ч. тази сутрин е регистриран трус от над

...
Около 08:00 ч. тази сутрин е регистриран трус от над
Коментари Харесай

Нов трус около остров Самос

Около 08:00 ч. тази заран е регистриран трус от над 5 по Рихтер към остров Самос. Това е второто такова земетресение след вчерашното в 14:00 ч., заяви в предаването „ Тази събота “ по bTV сеизмологът Емил Ботев от Сеизмологичния център на Българска академия на науките.
Всички тези земетресения стават към остров Самос, те имат своето влияние върху високото строителство в град Измир. У нас те не са усетени, означи сеизмологът. Той посочи, че през миналата нощ са регистрирани голям брой земетресения, най- дребният е с магнитуд от 2,5. Такива трусове са 358 към този момент, сподели Емил Ботев.
 Ердоган и Мицотакис показаха взаимни съболезнования поради земетресението Ердоган и Мицотакис показаха взаимни съболезнования поради земетресението
Солидарността на Турция и Гърция в лицето на земетресението, засегнало и двете страни, е по-ценна от доста неща в живота. Това написа т...
Земетресение с магнитуд от 6,7 стана през вчерашния ден в морето - на 19 километра северозападно от гръцкия остров Самос, само че беше усетено също в Атина, Измир и Истанбул.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР