Оказва се, че настоящата любовница на Григор Димитров – Мадалина

...
Оказва се, че настоящата любовница на Григор Димитров – Мадалина
Коментари Харесай

Гришо прекарал влашкото гадже още преди 3 години

Оказва се, че актуалната държанка на Григор Димитров – Мадалина Геня, не е ново изобретение за него. Тя скочила в леглото му още преди години.

 

Според изказванията, Гришо утешавал влашката хубавица преди три години, откакто се разделила с холивудската звезда Джерард Бътлър. Заварката сред тенесиста и Мадалина станала на празненство, проведено от негов спонсор. Последвали още секрети рандевута, за които по този начин и не се схванало тогава.

 

Любопитна детайлност е, че секс забежките им се случват тъкмо сред последните две съществени връзки на Григор Димитров – след романса с известната певица Никол Шерцингер и преди да се залюби с милиардерската дъщеря Лолита Османова.

 

От няколко месеца нашенецът и влашката сексбомба бръмчат дружно по шампионати и се изясняват в обич един на различен. В момента обаче са разграничени, защото Григор играе на „ Уимбълдън ”, до момента в който обичаната му е в Рим по киноангажименти. Участието на българина обаче стартира с огромни страдания. Първият му мач с японеца Шимабукуро бе изместен за ден по-късно поради непрестанните дъждове в Лондон.

 

След това още преди края на първия сет мачът бе пресечен още веднъж поради дъжд. Във втория пък се наложи нова пауза, само че този път поради бойкот. Двама от феновете нахлуха на корта и разпръснаха оранжеви конфети и елементи от пъзел. Оказа се, че са джендъри и стачкуват за нещо. Григор въпреки всичко съумя да резервира самообладание и реализира чиста победа с 3:0 сета.

Инфо: Уикенд

Тагове: Григор Димитров Гришо Мадалина Геня Лолита Османова Никол Шерцингер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР