Оказа се, че през тази година и половина, през която

...
Оказа се, че през тази година и половина, през която
Коментари Харесай

Велико Желев: Получих множество сигнали за злоупотреби и кражби

Оказа се, че през тази година и половина, през която е шеф, всички обекти, за които дава отговор, отиват на загуба. Получих голям брой сигнали за злоупотреби и обири на Благой Андонов. Това сподели пред публицисти Велико Желев, притежател на “Хидрострой " и някогашен шеф на Агенция “Пътна инфраструктура ", съобщи кореспондент на  " Фокус ".

“За нас е значимо политиците да си вършат политика, шоумените - шоу, а ние като строители да строим. Винаги задачата ми е била единствено и само да строим и да не се занимаваме с нищо друго ", съобщи той.

Желев изясни, че преди година и половина е решил да направи Благой Андонов шеф строителство, като е разчитал на него. “Във всички наши компании разчитаме на младежите и ги издигаме ", изясни той.

“Фокус " напомня, че на 6 март Министерство на вътрешните работи претърси офисите на Велико Желев. Строителният бизнесмен беше упрекнат за изнудване на някогашен собствен чиновник, като съгласно прокуратурата със мощ и пердах Благой Андонов е притискан да подпише записи на заповеди за 68 хиляди лева

“Господин Андонов от самото начало оферираше да върне всички откраднати пари, единствено не бъде предаден на прокуратурата ", сподели Желев като добави, че в отговор към своя чиновник му е обяснил, че един път е позволил тази неточност и е дал прошка и освободил други чиновници, само че него ще съобщи на прокуратурата. “Ще отиде в друга огромна компания, ще каже, че е бил шеф на “Хидрострой " и незабавно ще бъде назначен и ще стартира да ги краде. Затова подготвихме тъжба до прокуратурата още същия ден ", изясни той.

“Органите на реда се отнесоха правилно, а от наша страна имаха цялостно подпомагане. Иззеха преносими компютри, компютри и принтер на финансовата директорка, с цел да видят дали има заведени някакви документи както господин Благой Андонов твърди. Беше възложен от наша страна и видеозапис. В протокола от изземването беше записано, че на видеокамерите ясно се вижда, че Благой Андонов излиза от постройката без нанесени каквито и да е телесни повреди ", изрично съобщи Желев.

Той сподели и пред публицисти записа от видеокамерите на офиса на “Хидрострой ", на които ясно се вижда, че Андонов си потегля от офиса без следи от побой.

“Всеки самичък да си направи изводите. Когато стопира до рецепцията и когато излиза на улицата от самото начало се вижда ", сподели предприемачът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР