ОИК – Столична община проверява Васил Терзиев за дялово участие

...
ОИК – Столична община проверява Васил Терзиев за дялово участие
Коментари Харесай

Казусът „Терзиев“ сензационно се заплете! ОИК иска спешно данни от Търговския регистър

ОИК – Столична община ревизира Васил Терзиев за дялово присъединяване в комерсиално сдружение. Това стана ясно от решение оповестено на техния уебсайт, откакто беше извършено изключително съвещание.
Ето какво гласи известието:
Във връзка с огромния медиен интерес, касаещ информация за сигнала подаден на 19.12.2023 година до ОИК – Столична община за несъответственост по член 41, алинея 1 ЗМСМА на кмета на Столична община Васил Терзиев, ОИК – Столична община осведоми следното:
На 22 декември 2023 година, в 13:00 ч., ОИК – Столична община организира изключително съвещание във връзка сигнала, като беше взето протоколно решение от комисията, на съображение член 87, алинея 1, т. 1 ИК, вр. с член 9, алинея 1 и алинея 2 Административнопроцесуален кодекс, да бъдат изискани доказателства и документи от Търговски указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел при Агенция по вписвания и от Столичен общински съвет, като след приемане на изисканите документи ръководителя на комисията ще насрочи ново съвещание.
По-рано през днешния ден стана ясно, че Общинската изборна комисия в София ще заседава изключително поради постъпил сигнал по отношение на пълномощията на кмета Васил Терзиев .
Според сигнала Терзиев към момента има дялово присъединяване в комерсиално сдружение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР