Огромно украинско знаме се появи пред руското посолство във Великобритания,

...
Огромно украинско знаме се появи пред руското посолство във Великобритания,
Коментари Харесай

Огромно украинско знаме се появи пред руското посолство в Лондон

" Огромно украинско знаме се появи пред съветското посолство във Англия ", написа лондонският в. " Таймс ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9551
Активисти от групата Led By Donkeys ( " Водени от магарета " ) боядисаха нарисуваха пътното платно на улицата в влиятелния регион Кенсингтън, на която се намира задачата на Москва, в синьо и жълто. По време на акцията си участниците в нея приканиха водачите и колоездачите да карат по-бавно.

" Утре се навършва една година от началото на  империалистическата война на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През против Украйна ", обявиха от организацията.

" Въпреки всички изказвания на диктатора в Кремъл и неговите подгласници, ние изрично заявяваме: Украйна е самостоятелна страна и нейният народ има правото да дефинира своето бъдеще независимо ", показаха още от Led by donkeys

От групировката допълниха: Нека националният байрак на страната-жертва на експанзията на Москва, с повърхност 500 квадратни метра, да припомня на Русия и нейните поддръжници, следния факт - че Украйна е самостоятелна и ще остане такава!

Полицията в столицата на Обединеното кралство арестува за малко четирима деятели.

 Led By Donkeys е основана през 2018 година в Лондон. Нейните членове са проевропейски настроени. Оттогава до момента тя организира няколко акции в поддръжка на оставането на Англия в Европейския съюз, против незадоволителното финансиране на медицинските служащи по време на епидемията от ковид и други

Името на групировката е взето от фразата Lions led by donkeys ( " Лъвове, водени от магарета " ). Тя е станала известна на Острова през Първата международна война (1914 – 1919 г.). Тя значи: Лъвовете (британските войници) са давали доста жертви, тъй като са били командвани от магарета (некадърни генерали).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР