Огромни тълпи бяха наблюдавани в центъра на Лондон този уикенд

...
Огромни тълпи бяха наблюдавани в центъра на Лондон този уикенд
Коментари Харесай

Огромни тълпи се струпаха в центъра на Лондон за наплива за коледно пазаруване в ужасяващи кадри

Огромни тълпи бяха следени в центъра на Лондон този уикенд за луда предколедна натовареност, като мнозина се оплакваха, че би трябвало да се редят на опашка, с цел да влязат в метростанцията.

Кадри, споделени в обществените медии, демонстрират море от хора на Оксфорд стрийт през последния цялостен уикенд преди противоположното преброяване на Коледа. Сцените са снимани от горната част на двуетажен рейс, до момента в който самият водач се пробва да се промъкне през купища хора.

Последният видеоклип, пуснат от консуматор на обществени медии в X, прочут преди като Twitter, демонстрира гъста навалица от купувачи, преживяващи запушване на пренаселената улица Оксфорд, до момента в който купувачите се втурват бясно към магазините. Предполага се, че видеото е снимано в събота от рейс.

Разочарованието и страданието настъпиха, когато хората се оказаха неспособни да продължат над станцията на метрото или да влязат в нея, с цел да се приберат вкъщи, оповестява Express. Известно е, че тези, които се заклеха да не се отхвърлят,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР