Огромна мрежа за крипто измама с предварителна продажба. Това се

...
Огромна мрежа за крипто измама с предварителна продажба. Това се
Коментари Харесай

VC Spectra - схема ли се оказва новата криптовалута

Огромна мрежа за крипто машинация с предварителна продажба. Това се оказва новата криптовалута, известна като VC Spectra, за която Money.bg писа в края на предходната година. Крипто специалисти разясняват, че това е " явна скица ", а пострадали сигнализират, че са станали жертва на машинация, оповестяват консуматори в онлайн платформата Medium.  

С времето излиза наяве, че компанията, която основава новия токен, за който пишат редица огромни уеб сайтове за криптовалута по света, няколко оповестени дати за пускане и непрестанно покачва ценвата на криптовалутата на своя уеб страница. След като клиентите заплатят за валутата, достъпът до техния акаунт е блокиран и цялата връзка е прекратена. Всички пострадали вършат многочислени опити да върнат средствата си, всички за момента с негативен резултат.
 Новата криптовалута, за която се твърди, че има капацитет за облаги
Новата криптовалута, за която се твърди, че има капацитет за облаги

Един от положителните DeFi планове?

Схемата

" Вече има стотици хора, които са подхванали дейности по предварителната продажба на токена VC Spectra. За страдание те не са направили надлежна инспекция и са закупили Spectra на стойност хиляди долари. Всички те правят заплащания сналична в техните крипто портфейли криптовалута и губят паритке си. Самият факт, че  компанията зад VC Spectra не приемаа заплащания във фиатна валута трябваше да провокира съмнение ", разяснява пред Medium проверяващ покупко-продажбите.
 Снимка 585911
Източник:

В момента има подадени десетки тъжби за машинация до разнообразни правоприлагащи органи като ФБР, Федерална комерсиална комисияи SEC. Отговор от тях към момента няма.

В края на предходната година редица международни медии разгласяват информацията, че VC Spectra (SPCT) е новата криптовалута, за която се твърди, че има капацитет за облаги. Нещо повече, съгласно изявленията, позиционирана като евентуален драгоценен камък в екосистемата на Web3, VC Spectra се откроява като един от положителните DeFi планове.

Според изказванията, пътят на криптовалутата е почнал с огромен триумф в стадиите на предварителна продажба, демонстрирайки незабравим напредък. Твърдеше се още, че ранните вложители пожънаха зашеметяващата възвръщаемост от 862.5% от първичната си инвестиция, като по този начин слагат началото на възхода на VC Spectra. За жал обаче, всичко това евентуално ще се окаже следващата крипто скица и е доказателство за това какъв брой внимателни би трябвало да бъдем във връзка с бързите облаги.
 Чък Норис поддържа тази крипто скица... и вложителите
Чък Норис поддържа тази крипто скица... и вложителите " изгоряха " с 1,3 милиарда $

HyperVerse имаше подправен бизнес модел, подправени инфлуенсъри и... подправен директор
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР