Огромна дупка зейна на магистрала в Северна Германия. Дължината й

...
Огромна дупка зейна на магистрала в Северна Германия. Дължината й
Коментари Харесай

95-метрoв кратер се отвори на магистрала в Германия

Огромна дупка зейна на автомагистрала в Северна Германия. Дължината й е 95 метра, а ширината – 10 метра, заяви транспортното министерство на провинция Мекленбург - Предна Померания, представено от ДПА. Tя се намира на автомагистрала А-20 покрай село Трибзеес.



Огромната дупка се появила поради торфено тресавище под трасето, само че към момента няма пояснение за какво е станала толкоз огромна.

Има догатки, че подпорите, употребявани при строителството, не са задоволително мощни, изпълнителите не са били съответно проверявани или, че са направени неправилни калкулации. Експерти на пътностроителните служби в провинцията очаквали дупката да се усили, само че без да се ангажират със периоди.

Първоначално едната лента хлътнала с няколко метра, а след няколко седмици се наложило автомагистралата да бъде затворена и в двете направления и трафикът да бъде пренасочен по обходни направления.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР