Три двойки ще се борят за победата в истински напрегната

...
Три двойки ще се борят за победата в истински напрегната
Коментари Харесай

Три двойки се борят за победата в грандиозния финал на „Един за друг“

Три двойки ще се борят за успеха в същински напрегната борба в грандиозния край на “Един за различен ”. След три месеца, изпълнени с предизвикателни тествания, наситени страсти и доста обич, довечера към решаващия стадий на конкуренцията се насочат юристите Йордан и Елизабет, инфлуенсърското семейство София и Тихомир и модераторите в TikTok Михаела и Венци. Коя от трите двойки ще грабне успеха в петия сезон на най-позитивното любовно риалити?

Финалното предизвикателство ще тества какъв брой добре могат да работят в екип влюбените и подготвени ли са да се борят до последната минута за успеха. Арената на “Един за различен ” ще събере всички отпаднали участници от сезона, които ще следят играта и ще поддържат своите любимци. За първи път в историята на предаването ще бъде връчена и специфична премия от 10 000 лв. на най-обичаната двойка по случай 30-годишнината на NOVA. Изборът кой да си тръгне с нея ще бъде оставен в ръцете на останалите участници.
 NOVA
Победителите от сезон 5 на най-романтичното риалити в ефира ще бъдат посетители в подкаста “Един без Друг ”, където пред водещата Денислава Велкова ще опишат за всичко най-интересно от присъединяване си в роматничното предаване. Епизодът с първенците ще е разполагаем незабавно след финала в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Коя двойка ще победи в “Един за различен ”? Не пропускайте грандиозния край довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok.

Гледайте подкаста “Един без различен ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР