Огромен соленоводен крокодил издърпа от лодка и уби 10-годишно момче

...
Огромен соленоводен крокодил издърпа от лодка и уби 10-годишно момче
Коментари Харесай

Огромен крокодил издърпа дете от лодка и го уби

Огромен соленоводен крокодил издърпа от лодка и умъртви 10-годишно момче на филипинския остров Балабак, оповестява Яху нюз.

 
Детето плавало в лодката дружно със своите братя и сестри , когато било нападнато от морския див звяр. Крокодилът сграбчил в челюстите си момчето и го завлякъл под водата. Бащата на вятъра се опитал да го открие, само че по този начин и не намерил тялото на сина си. По-късно с помощта на локален риболовец останките на потърпевшото дете били разпознати в едно от мангровите блата.
 
" От 2015-а не е минавала нито една година, без да имаме нахлуване на крокодил , показа Йович Пабело, представител на държавния съвет, виновен за опазването на околната среда в островната група Палаван, към която принадлежи и о-в Балабак. По неговите думи честите стълкновения на тези хищници с хората се дължат на свиващия им се хабитат. И животните стартират да си набират храна по всевъзможен метод.

 
Соленоводният крокодил е считан за един от най-едрите хищници на планетата, достигащ до седем метра дължина и тегло до два тона. Особеност на типа е, че той възприема индивида като плячка и постоянно атакува хора както във водата, по този начин и на сушата.
 Крокодил iStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР