Огромен камък мистериозно изчезва и се връща на мястото си

...
Огромен камък мистериозно изчезва и се връща на мястото си
Коментари Харесай

Огромен камък мистериозно изчезва и се връща на мястото си

Огромен камък мистериозно изчезва и се връща на мястото си …Известен великански камък в американския Национален парк внезапно изчезна от мястото си, предизвиквайки ужас измежду личния състав на Prescott National Forest (HiddenTruth.site).Огромният камък, наименуван Вълшебната канара, е горделивост на резервата, оповестява ABC News.Изчезването на камъка, с тегло от звук, е намерено от един от рейнджърите на резервата по време на ежедневната му обиколка на територията. Рейнджърът огледал мястото обширно, само че не намерил нищо съмнително.Никой не би могъл да вземе камъка, защото за това би се изисквало особено позволение. Нямало следи от товаренето му или от обстоятелството, че самият той е “потеглил ” нанякъде.Но къде е липсващ тогава?


 По-рано, на това място е бил камъка Вълшебната канара
По-рано, на това място е бил камъка Вълшебната канара Четете още: Телепортация или прословутия Бъг в Матрицата? (видео)Рейнджърката Сара Клоусън споделя пред CNN:„ За страдание, ние губим съкровища, като Вълшебната канара. Надяваме се, че той ще бъде върнат при нас. ”Полицията, която подозира кражба на камъка, се включва в търсенето му. Органите на реда популяризират информация за кражбата на Вълшебната канара и напомнят, че за действието се дължи санкция от 5 хиляди $ или шест месеца затвор.

 Така наподобява изчезналия камък
Така наподобява изчезналия камък В продължение на две седмици няма никаква вест за случая. Служителите на резервата към този момент се били примирили със загубата му, само че ги очаквала изненада. Един ден, по време на постоянен оглед, рейнджър видял камъкът на мястото му. И още веднъж, без следи от негово придвижване.

 Камъкът след завръщането му
Камъкът след завръщането му Сара разяснява:„ Радваме се, че Вълшебната канара се завърна! “Никой не е съумял да разбере, нито полицията, нито рейнджърите, по какъв начин е липсващ този голям камък. Няма следи от транспортно средство, няма никакви следи от изнасяне или влачене.Мистерията остава …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР