Огнян МинчевВ мрежата върви оперативно мероприятие на БЧ - украинска

...
Огнян МинчевВ мрежата върви оперативно мероприятие на БЧ - украинска
Коментари Харесай

Да ругаеш бежанци е дъно, което по плана на Москва ние трябва да достигнем скоро

Огнян Минчев

В мрежата върви оперативно мероприятие на БЧ - украинска " бежанка " ругае българите и България. Нормално мислещите хора с европейско съзнание в България би трябвало на-после да схванат. Срещу България - против всяка страна, която " по право " би трябвало да принадлежи на кремълската сатрапия се води НЕПРЕКЪСНАТА ВОЙНА. Тази война се води с напъните на локалната пета колона на великодържавния режим и в тази война няма правила, няма морал, няма истина. В нея няма и нечистотия, която да бъде пропусната. Ние не вършим нищо против тази целенасочена тактика за опростачване и оглупяване на междинния българин.

Стотици българоезични руско-имперски медии бълват помията си върху шест милиона българи. Ако не броим десетилетията след 1944-та, тази тактика - последната й кампанийна форма - тече против България минимум от 10 години. По българските " национални медии " - БНР и Българска национална телевизия. По комерсиалните национални малките екрани. По кабеларки, радиостанции, интернет уеб сайтове... Тази нечистотия извира отвред. Скоро няма да имаме и сходство на българска страна, в случай че не изритаме тази паплач в топките, в случай че не затворим кранчето на вонята, излизаща от великоимперската преизподня.

Следващият кръг от пъкъла на хибридната война е целенасочената агитация в жанр - " украинските бежанци са людоеди и чудовища... " Ние сме към този момент в този кръг. Целта е явна. За да паднем жертви на кремълската скотщина, би трябвало дефинитивно да изгубим човешки образ. Да ругаеш бежанци е дъно, което по проекта на Москва ние би трябвало да достигнем скоро - доста скоро, по пътя на своето следващо подчиняване от евразийската паплач.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР