Официално продължил напред?Джейсън Момоа сякаш наистина е затворил страницата след

...
Официално продължил напред?Джейсън Момоа сякаш наистина е затворил страницата след
Коментари Харесай

Джейсън Момоа с нова любима? СНИМКИ

Официално траял напред?

Джейсън Момоа като че ли в действителност е затворил страницата след развода си с Лиса Боне. Говори се, че артистът от " Аквамен " има нова тръпка и тя е не коя да е, а точно хубавицата от “Линейката” Ейза Гонсалес. „ Ейза и Джейсън се срещат, и е доста доброволно “, споделя извънредно източник, непосредствен до двойката. „ Те се забавляват и се опознават. Откакто се срещнаха, има привличане. И двамата са доста привлечени един от различен и виждат накъде отиват нещата. "

Потвърждението за новата връзка на 42-годишната звезда от “Аквамен” идва, откакто той беше видян на премиерата на кино лентата на 32-годишната Гонсалес „ Линейката “ през април. Същия месец Момоа отхвърли спекулациите, че се среща с Кейт Бекинсейл, откакто се появиха фотоси, на които той дава якето си на звездата на афтърпартито на Vanity Fair по време на премиите Оскар, разкрива Дама.бг.

“Това е полуда! Разговарям с жена за нейната страна. Бях в Англия, до момента в който снимах Аквамен 2. И внезапно всички вземат решение, че имаме връзка? Не, просто бях благородник, на нея й беше студено. Тя е доста прелестен човек и организирахме прелестен диалог. А в този момент не давам сакото си на никого!”

Нямаме самообладание да забележим дали връзките сред Джейсън и Ейза ще се развият!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР