Официално: Гасли остава в Алфа Таури От началото на годината

...
Официално: Гасли остава в Алфа Таури От началото на годината
Коментари Харесай

Франц Тост: Цунода има големи шансове да запази мястото си в Алфа Таури

 Официално: Гасли остава в Алфа Таури Официално: Гасли остава в Алфа Таури
От началото на годината Цунода демонстрира прогрес в своето каране, като той не допуска толкова грешки, колкото имаше в дебютния си сезон през 2021. Цялостното по-слабо представяне на Алфа Таури обаче не позволява на Цунода да печели редовно точки, като до момента той има събрани едва 11 пункта в първите 11 старта. Това е със само пет по-малко от Гасли, които има 16.

„ Ако той продължи с представянето си, като изключим злополуките, мисля, че той има огромен късмет да остане при нас. Всичко зависи от него. Ако той се показва добре ще остане, в случай че не се показва добре си потегля. Много е просто “, сподели Тост.
 В Ред Бул са наели психолог, който да работи с „ проблематичния “ Цунода В Ред Бул са наели психолог, който да работи с „ проблематичния “ Цунода
Проблемът за Цунода е, че в момента в академията на Ред Бул има няколко обещаващи имена, като цели четири от тях се състезават във Формула 2. Това са Лиам Лоусън, Джехан Дарувала, Денис Хаугер и Аюму Иваса. Хаугер е действащият шампион във Формула 3, като той, Лоусън и Дарувала са печели състезания през тази година във Формула 2.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР