Официално бе създадено съвместно дружество между ЦСКА и държавата, с

...
Официално бе създадено съвместно дружество между ЦСКА и държавата, с
Коментари Харесай

Окончателно: Разрешиха на ЦСКА реконструкции на Българска армия

Официално бе основано взаимно сдружение сред ЦСКА и страната, с капиталова цел - построяването на новото спортно оборудване - стадион " Българска войска ".
Министерски съвет гласоподава решение за установяване на съучредител за формиране на сдружение от “Сердика спортни парцели ” ЕАД-еднолично акционерно сдружение с държавно присъединяване в капитала, заяви спортният министър Красен Кралев.
Ето какво написа Красен Кралев
От своя страна управлението на " алените " благодари на премиера и спортния министър за свършената работа.
Позицията на " аленото " управление
Армейци,
След 30 години очакване, ЦСКА най-сетне ще има собствен личен дом! Такъв, какъвто клуб с велика и славна история, със стотици митове и милиони последователи заслужава! Днес на свое съвещание Министерски съвет на Република България реши да се учреди взаимно сдружение “Спортни парцели Българска войска " АД, в което страната и клуба ще вземат участие равнопоставено за създаване на новия стадион и функционална подготвителна база.
Собствениците на клуба в лицето на господин Гриша Ганчев и господин Юлиян Инджов желаят да благодарят на премиера господин Бойко Борисов и на министъра на спорта господин Красен Кралев по тази причина, че единствени те за 30 години демонстрираха поредност, предвидливост и угриженост в името на идеята за нов армейски дом. Наред с това, господин Гриша Ганчев и господин Юлиян Инджов благодарят за оказаната поддръжка и доверие от алената футболна общественост, без която реализирането на всеобщата фантазия нямаше да бъде допустимо.
Първата и най-важна крачка е направена! Предстоят още значително процедури, само че с дружни старания скоро ЦСКА ще разполага с в действителност съвременни уреди - стадион и спортна база, които ще разрешават да развиваме своите надарени състезатели и бъдещи първенци!
Честито, Армейци! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР