Официалният екип на ЦСКА за сезон 2023/24 г. вече е

...
Официалният екип на ЦСКА за сезон 2023/24 г. вече е
Коментари Харесай

ЦСКА пусна екипите за новия сезон

Официалният екип на ЦСКА за сезон 2023/24 година към този момент е в продажба онлайн и в формалния почитател магазин на клуба.

В годината, в която великият ЦСКА навърши 75 година основаването на фланелка, която да показа клуба уместно, беше дълг, пишат от „ Армията “ и допълват:

„ Неслучайно, по случай юбилея, надписите и емблемата са в златно – цветът, който се вписва напълно в идеологията на най-успешния българския футболен тим. С най-вече трофеи и най-вече триумфи на интернационалната сцена към ЦСКА постоянно е греел златният ореол на величието.

Идеята за това великолепие е подчертана на две места в новия екип. Мотото на юбилейната акция напълно естествено откри място и във фланелката за сезон 23/24. На гърба на тениската е изобразен надписът „ Родени за великолепие “, с цел да ни припомня, че от основаването ни през 1948 година предначертаният път е един – към сиянието на най-високото ходило. От вътрешната част на фланелката пък е изрисувана една от най-паметните фотоси в историята ни, запаметила триумфа на първия тим на ЦСКА.

През годините обаче клубът се е трансформирал в институция, символизираща доста повече от спортни триумфи. ЦСКА е бил и ще продължи да бъде ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОР. Доказваме го непрестанно на и отвън терена. Във футбола, само че и в живота всички „ армейци “ сме едно цяло. Едно семейство. Готово постоянно да се жертва за тима и за другия. Идеята за фамилията е показана посредством един от най-българските знаци – шевицата.

Чрез хилядолетния „ Канатица “ още веднъж желаеме да заявим своята любов и обвързаност към България и нейните богати просвета, история и обичаи. Именно по тази причина взехме решение да запазим като бродиран подробност и миналогодишната глаголица, посредством която изписваме ЦСКА на античния език.

Екипът е изработен от еко материали, а производството му е съобразено с опазването на околната среда и и свеждането на нездравословните излъчвания до минимални стойности. ЦСКА прегръща концепцията за работа с екологични артикули и съхраняването на салдото в природата.

Новия екип може да поръчаш тук:

Наличен е и в формалния почитател магазин на ст. „ Българска войска “.

П.П. Моля, имайте поради, че заради извънредно огромния интерес, срокът за доставка на формалната фланелка е 5-7 работни дни. Благодарим ви за търпението, “армейци “! “, написаха от ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР