Официалните представители на САЩ избягват контакт с руските си колеги

...
Официалните представители на САЩ избягват контакт с руските си колеги
Коментари Харесай

Представителите на САЩ се криели от руснаците в Давос

Официалните представители на Съединени американски щати заобикалят контакт с съветските си сътрудници на Световния стопански конгрес в Давос на фона на напрежението поради глобите. Това разгласи съветският вицепремиер Аркадий Дворкович, представен от съветските медии.

" Американците се крият от нас в Давос ", разгласи Дворкович по време на полемика на форума в швейцарския курорт. " Това е малко село, само че те не желаят да беседват ", допълнил съветският вицепремиер.

По думите му, той е подготвен за контакти с членове на американската делегация. " Не Русия се крие от разговор ", коментирал още Дворкович.

Американският президент Доналд Тръмп се чака да дойде през днешния ден в Давос на фона на възходящите опасения измежду елита на Русия за евентуалното влияние на листата с " олигарси " на Министерството на финансите на Съединени американски щати, които са считани за доближени до Владимир Путин. Крайният период за изпращането на листата в Конгреса на Съединени американски щати е 29 януари.

" Докладът Кремъл ", предоставен от закон, който има за цел да накаже Кремъл за хипотетичната интервенция в американските президентски избори през 2016 година, се чака да се трансформира в черен лист на заможни руснаци с връзки с властимащите в Русия. Американските конгресмени чакат отчетът да даде основа за бъдещи наказателни ограничения против Русия, която към този момент е подложена на наказания за анексирането на Крим от Украйна през 2014 година

" Санкциите не са най-важното нещо на света ", посочи Дворкович, допълвайки: " Това е нищожен въпрос, който не трябва да обсъждаме прекомерно доста време. Трябва да работим все по-ефективно. " /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР