Джъстин и Хейли Бийбър обявиха, че очакват първото си дете.Хейли

...
Джъстин и Хейли Бийбър обявиха, че очакват първото си дете.Хейли
Коментари Харесай

Честито! Джъстин Бийбър и Хейли очакват първото си дете

Джъстин и Хейли Бийбър оповестиха, че чакат първото си дете.

Хейли разгласява видео и серия от фотоси в Instagram, показващи наедрялото ѝ коремче.

30-годишният Джъстин също е на фрагментите и е споделил поста на жена си. За по-малко от час обявата събра повече от 1,8 милиона лайкове. Съобщението не включваше надпис, а Хейли просто тагна брачна половинка си в обявата.
               

Двойката се ожени на тайна гала в Ню Йорк през 2018 г. Кадрите в Instagram демонстрират Хейли в бяла дантелена рокля по време на явно възобновяване на обета на двамата.

Кендъл и Кайли Дженър бяха измежду звездите, които поздравиха двойката в мненията към обявата на Хейли в обществените мрежи.

Американската риалити звезда и бизнесмен Ким Кардашиян, моделът Джиджи Хадид и телевизионерката Криси Тейгън също насочиха своите топли пожелания.

“Hailey Bieber's a little over six months pregnant, so sounds like she's entering the third trimester soon and we might have Baby Bieber by late summer!!! ” —
— Justins Tour Updates (@JustinsTourNews)
Хейли е щерка на артиста Стивън Болдуин и племенница на актьорите Алек, Уилям и Даниел Болдуин, до момента в който Джъстин беше открит като артист онлайн на 13 години и се трансформира в поп сензация с шлагерите си, в това число " Baby, Love Me " и " Yummy ".

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР