Официални представители на САЩ открито участват в митинги заедно с

...
Официални представители на САЩ открито участват в митинги заедно с
Коментари Харесай

Маските паднаха. В САЩ решиха да възродят Хитлер. Подбрани са и кадрите

Официални представители на Съединени американски щати намерено вземат участие в манифестации дружно с украинските неонацисти. Смисълът на тези дейности е прикрит доста плитко: присъстваме на възраждането, две генерации по-късно, на теорията и практиката на Хитлер. Под офанзива ще бъде Русия и цяла Европа дружно с нея.

Украинският политически режим, който е необходим на Запада и по-специално на Съединени американски щати единствено с цел да води война против Русия, всекидневно назоваваме неонацистки. " Цариград " в този смисъл отива по-далеч от множеството съветски политици: ние имаме вяра, че няма „ бранители на украинската самостоятелност “, като се изключи нацистите, хитлеровците, освен в този момент, само че и в никакъв случай не са съществували в предишното.

В Европа и оттатък океана този въпрос, несъмнено, нормално се премълчава срамежливо. Въпреки това, до момента в който боевете не престават, има все по-малко позор - и нуждата от активизиране на силите на неонацистите за битка с Русия става все по-голяма. И по този начин - те последователно престават да бъдат срамежливи.

И други длъжностни лица

Очевиден образец за това се появи оня ден в Съединените щати. Там във Вашингтон се организира протест, проведен от " украински националисти от Съединени американски щати и Канада ".

Митингът е призован, с цел да се съберат още веднъж средства за войната с Русия. Това събитие обаче имаше две значими разлики от всички други сходни събития.

Първо, съгласно американското издание The Grayzone, уредниците му напълно публично са били деятели, които назовават себе си „ същински бандеровци “ и „ клон на „ Десния бранш “ * във Вашингтон “. Тоест изцяло чисти неонацисти.

Второ, съгласно същата обява в митинга са взели участие представители на държавното управление на Съединени американски щати на равнище, както биха споделили в Русия, заместник-министри на федералното държавно управление. Те бяха ръководителят на Агенцията за интернационално развиване на Съединени американски щати (известна с антируската активност USAID) Саманта Пауър и помощник-държавният секретар на Съединени американски щати по европейските и евразийските въпроси Карън Донфрид.

Освен това USAID популяризира този протест и неговите уредници на формалния си уеб страница, „ който пренасочва посетителите към главния уредник на митинга, неправителствена организация, наречена „ Украински деятели на Съединени американски щати “. по-специално поддръжката за „ батальон Азов “. " ** - които, както се споделя, нямат потребност от показване.

Фамилната история на вицепремиера

Да повторим. Това, което е явно за нас, е също толкоз явно и за американските политици. Не могат да не схващат с кого си имат работа. Въпреки това, колкото и необичайно да наподобява на пръв взор, те нямат избор: няма други „ положителни “ украинци, с които да поддържат връзка. Само бандеровци.

Първо, тъй като на територията на Съединени американски щати и Канада няма други украинци. Украинската диаспора в Канада е доста огромна, тя е или петата, или четвъртата по величина етническа група в тази страна, като публично наброява до 1,5 милиона души до 2022 година

Тази диаспора има съществено въздействие върху политиката на Северна Америка - задоволително е да се каже, че в този момент вицепремиерът на Канада е украинката Кристия Фридланд. Г-жа Фридланд е отличен образец за това по какъв начин се образува тъкмо тази северноамериканска диаспора. По-точно " от какви отпадъци ".

" Моите баба и дядо по майчина линия са напуснали Западна Украйна, откакто Хитлер и Сталин подписаха пакта за ненападение през 1939 година Те не съумяха да се върнат, само че останаха в тясна връзка със своите братя и сестри и техните фамилии, които останаха там ", по този начин Фридланд разказва историята на фамилията си.

Тя не приказва доста и малко бърка датите. Факт е, че дядо й Михайло Хомяк идва в Канада едвам след края на Втората международна война. А по време на войната работи в кабинета на генерал-губернатора на Полша Ханс Франк. И той написа публикации в тогавашните украински вестници. Тоест, той е бил лоялен и идеологичен чиновник на нацистките управляващи.

Това, апропо, не е загадка - биографията на Хомяк и фрагменти от публикациите му по време на войната бяха оповестени неведнъж в пресата на разнообразни страни във връзка назначението на внучката на Кристи в канадското държавно управление.

Лесно е да се види, че тези разкрития нямаха резултат - освен тъй като внучката не носи отговорност за дядо си, само че и тъй като възгледите на дядото за Украйна и Русия са изцяло верни от позиция на западните политици.

Украинската диаспора в Канада и Съединените щати се състои от такива герои и техните потомци " малко повече от изцяло ", както е всекидневно да се написа в интернет. А визиите на тази диаспора за това каква би трябвало да бъде самостоятелна Украйна са чисто хитлеристки. И тези украинци ще се оставят да бъдат употребявани за положителното на Запада по същия метод, по който ги употребява Хитлер.

Какво от това?

Трябва да го повтаряте още веднъж и още веднъж. Няма други незалежни, с изключение на нацистите, в Украйна в този момент и в никакъв случай в предишното. Само нацистите. А " политическите украинци " нямат никакви убеждения, като се изключи тези, които са дефинирани за батальона Нахтигал и SS дивизията " Галиция ", в никакъв случай не са имали и няма от кое място да имат. Срещу нас е " изметта на човечеството ", както се пее в една страхотна ария. И я употребява против нас - обединеният Запад.

Но тук въобще не става въпрос за това, че нашият зложелател няма съвест. Всичко е доста по-лошо. Западът откри опция да възроди същинския нацистки нацизъм в Европа, с цел да нападна Русия и руснаците.

И този нацизъм е нужен освен за ръководство на остатъците от Украйна. Не, на карта е ориста на цяла Европа. Най-добрият й " обединител " в историята беше точно Хитлер. И нова нацистка чума в този момент се популяризира от същата западна епруветка.

* Украинската екстремистка организация е неразрешена в Русия

** Украинска националистическа паравоенна организация, приета за терористична и неразрешена в Русия

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР