Официален отказ за участие в тези дискусии има от “Продължаваме

...
Официален отказ за участие в тези дискусии има от “Продължаваме
Коментари Харесай

ГЕРБ решени да положат максимални усилия. Надяват се другите да преосмислят позициите си

Официален отвод за присъединяване в тези полемики има от “Продължаваме Промяната ” и Българска социалистическа партия. Писмен отвод изпратиха и от “Демократична България ”. Днес ще се организира още една среща - с “Български напредък ”. От Движение за права и свободи също са декларирали, че ще се включат. 

 

" Говорихме за тематиките на България, за провокациите на рецесията, в това число и пред законодателния развой и въпроса ще има ли Народно заседание и ще поставим ли всички старания за сформиране на държавно управление. Ако това зависи от нашата парламентарна група, ние тези старания ще ги поставим до дъно. Надявам се в идващите часове и дни някои от другите парламентарни групи да премислят позицията си. Включително и през последните три дни стана ясно, че би трябвало да се търсят решения, почиващи на разсъдъка ", съобщи Атанасова.

 

Даниел Митов прикани обединенията да “проявят отговорност ”. 

 

“Ако можехме да създадем ръководство сами, щяхме да го създадем, само че гласоподавателят по този начин ни е подредил. Залогът е огромен. Залогът е българската политическа система и българските жители да имат пред себе си явен път за излаз от рецесиите, които се натрупват ", съобщи Митов.

 

Дали са склонни да поддържат държавно управление с различен мандат, Томислав Дончев разяснява по този начин:

 

" Ако първият не е събрал задоволително поддръжка от втория, третия и петия, каква е политическата логичност петия да желаят съдействие с първия? Това не значи " не ", нищо не значи, рано е ", съобщи Дончев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР