Ofgem обяви новата си горна граница на цените и милиони

...
Ofgem обяви новата си горна граница на цените и милиони
Коментари Харесай

Обяснена горна граница на цените на Ofgem: какво е това и с колко падат сметките за енергия?

Ofgem разгласи новата си горна граница на цените и милиони семейства ще въздъхнат с облекчение, защото сметките за сила ще намалеят със стотици на паунда.

Таванът на цената ще падне от £1928 на година до £1690 за типично домакинство с двойно гориво, което заплаща посредством пряк дебит. Това бележи спад от £238 - към 12% - и това равнище на таван на цените ще бъде в действие от 1 април до 30 юни, когато по-късно ще бъде обновено още веднъж. Милиони хора цена със общоприета променлива ставка (SVR) - тъй че в случай че не сте заключени в договорка с закрепена ставка - ще бъде покрита от тавана на цената.

Но изчислете какъв брой ще бъде вашата нова сметка за сила може да бъде объркващо. Това е по този начин, тъй като в действителност не е цялостна граница на това, което можете да платите за сила - сметката ви към момента се основава на това какъв брой газ и електричество употребявате. Таванът на цените на Ofgem лимитира това, което плащате за всяка единица газ и електричество, които употребявате.

То също т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР