Очевидно украинската армия не е победена, запазила е своите способности,

...
Очевидно украинската армия не е победена, запазила е своите способности,
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов: Очевидно украинската армия не е победена, не се вижда скорошен край на конфликта

Очевидно украинската войска не е победена, запазила е своите качества, даже е нараснала своите бойни качества. Взета е самодейност, което явно обърква проектите на съветското военно командване. И трето - моралният миг, който има резултат и в Украйна, и в Русия. С голямата спогодба, че не би трябвало да има религия в скорошна победа, Русия е страна с голям капацитет, значимо е да се видят бъдещите дейности и от двете страни. Това съобщи в " Още от деня " някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов.

По думите му има задоволително съпротивителни сили в Украйна, има и доста решаваща помощ от западните страни. Руските водачи би трябвало да вземат занапред своите решения, може би специфичната интервенция не реализира задачите си и че не е такава, а е война. За да си представим някакъв завършек на войната, би трябвало да знаем едно - с цел да си победил, другата страна би трябвало да е приела изискванията ти, сподели ген. Попов.

Според него не се вижда неотдавнашен завършек на военния спор, защото никой не е постигнал задачите си и всеки се надява военните на бойното поле да решат казуса, само че накара постоянно се разчита на дипломацията.
Ген. Попов сподели, че управлението на Кремъл е сбъркало, че Украйна може да бъде победена със " специфична интервенция ".

Той изрази вяра страната ни да огледа по-далеч в бъдещето и да взима по-правилни решения.

Този конфликт е сред изтока и запада, сред две системи, два разнообразни свята, тъй че би трябвало да се случи нещо доста по-сериозно, с цел да може в Русия да има някаква смяна или в Запада ще има някаква смяна, добави още ген. Попов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР