Очевидно този мандат няма да може да бъде осъществен“. Това

...
Очевидно този мандат няма да може да бъде осъществен“. Това
Коментари Харесай

Костадинов: Очевидно третият мандат няма да бъде осъществен

„ Очевидно този мандат няма да може да бъде сбъднат “. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, разяснявайки опцията за основаване на кабинет в границите на сегашния парламент. 

Костадинов изрази противоречие решението третият мандат, връчен на „ Българска социалистическа партия за България “, да бъде арестуван доникъде на август, докато е вероятният период за привършване на възможна процедура по желание на ръководител на Комисията по енергийно и водно контролиране (КЕВР). „ Подозирам, че след 15 август може да го задържат до 15 декември, малко преди Нова година, а може би и след 15 януари “, разяснява Костадинов. 

„ В момента едно импотентно ръководство прави всичко допустимо, със зъби и нокти, да задържи ръководството в ръцете си, с цел да може да прокара още няколко покупко-продажби “, добави той. 
Костадинов напомни, че групата на „ Възраждане “ е гласувала „ срещу “ избирането на Станислав Тодоров за ръководител на регулатора, чиято процедура по избор Конституционният съд разгласи за противоконституционна. 

„ Още тогава казахме, че ще има проблем, тъй като методът, по който беше осъществен този избор, беше противоконституционен. Трябва ли всяка една неточност да служи за опрощение, с цел да не престават да вършат още неточности? Предстои да изберат ръководител на Комисията за противодействието на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ). Ако създадат същата неточност? “, попита Костадинов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР