Очевидно е, че узрява ситуацията за връщане на българската левица

...
Очевидно е, че узрява ситуацията за връщане на българската левица
Коментари Харесай

Георги Първанов: Узрява ситуацията за връщане на българската левица в мача

Очевидно е, че узрява обстановката за връщане на българската левица в мача, а Ваня Григорова въплъщава този блян. На Българска социалистическа партия приляга да води този развой, само че останалите обединения не би трябвало да бъдат отстранени. Ще бъде неточност в случай че някой вкара Ваня Григорова в едноличен план. Тя демонстрира, че може да сплоти левицата. Това сподели по NOVA Георги Първанов, президент на Република България, между 22 януари 2002 (преизбран през 2006 г.) и 22 януари 2012 г.

Първанов дефинира ръководството на страната като подправена непоклатимост. Необходими са мощни водачи, добави той. Важното е тези, които са в ръководството да имат здрави, работещи, съответни връзки, които да водят към положително, уточни Първанов.

" И аз нося отговорност на първо място, за това, че ние преди време подкрепихме обединението на ГЕРБ, само че тогава нашия принос не беше оценен. Лично Бойко Борисов ни пренебрегва ", спомня си той.

Първанов сподели, че вижда позитивна смяна в Делян Пеевски и към този момент е политик с темперамент. По негови думи той към този момент е основна фигура и в Държавно стопанско предприятие и в ръководещата коалиция.

Той показа своите мемоари за сполучливата взаимна работа със Симеон Сакскобургготски.

Политикът сподели, че не е последовател на концепцията за ротация. Той е на мнение, че постоянно е по-добре да има постоянно държавно управление, а концепцията за служебно държавно управление се е изхабила. Не бих подкрепил корекции в законодателството за служебните държавни управления, уточни Първанов.

 

" Някои хора гледат с носталгия към предишното, само че това не е съдбовно. Стига да не желаят да го върнат по някакъв метод. Аз такава наклонност не зървам ", сподели той

 

" Трябва да престанем да организираме придвижвания да бутаме монументи. В Европа това не се случва. Паметник на Съветската войска има в половината Европа. Съветската войска е изгонила фашистката войска. Сталинисткият режим е сделка сред тримата огромни водачи. Прогонването на хитлериската войска си е своего рода избавление ", сподели Първанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР