Очевидно е, че ще бъдем опозиция, заяви пред БНР Десислава

...
Очевидно е, че ще бъдем опозиция, заяви пред БНР Десислава
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: 47-ото Народно събрание няма да има дълъг живот

Очевидно е, че ще бъдем съпротива, съобщи пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ. Тя предвижда, че още веднъж няма да има устойчиво ръководство и 47-ото Народно заседание няма да има дълъг живот .
„ ГЕРБ може да бъде в съпротива и тя не е безмълвна и послушна съпротива. “

„ Въпреки многото изборни проблеми в разнообразни секции с машините, нито една машина не беше сменена и необичайно за какво ни бяха 400. Това не се случи обаче, тъй като ГЕРБ освети този развой “, разяснява Атанасова в предаването „ Преди всички “.

Според Атанасова изборната интензивност е рекордно ниска поради усложнението на хората да гласоподават с машина .

Изключително повлияха репресиите , това е думата, и включването на целия държавен уред против членове и симпатизанти на ГЕРБ – това няма по какъв начин да не бъде регистрирано “, акцентира тя.

Сред факторите за слабата изборна интензивност Десислава Атанасова уточни и електоралната отмалялост от следващите избори и политическото опълчване .

„ Мантрата, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са управлявали дружно, в този момент, че Движение за права и свободи ще поддържа вероятно претендент, подсилен от ГЕРБ, считам към този момент за изтъркана ", сподели Десислава Атанасова преди балотажа за президентския пост.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР