Очакваното участие на Валери Божинов в тазвечершното предаване по италианската

...
Очакваното участие на Валери Божинов в тазвечершното предаване по италианската
Коментари Харесай

Участието на Валери Божинов в италианската телевизия тази вечер се проваля

Очакваното присъединяване на Валери Божинов в тазвечершното предаване по италианската “Скай ” няма да се състои, научи Sportal.bg. Българинът, който към този момент на няколко пъти бе посетител в предаването дружно с една от емблемите на италинската публицистика - Джанлука Ди Марцио, подписа публично контракт с малкия екран, който планува сред 15-20 участия. 

Очакваше се довечера той да е на екран, само че това няма да се случи, защото цялото предаване ще е съсредоточено върху кончината на Джанлука Виали. Легендата на италианския футбол умря по-рано през днешния ден след продължителна борба с рака. Валери Божинов ще се прибера още довечера на българска земя. 
 Валери Божинов подписа контракт с медиен колос Валери Божинов подписа контракт с медиен колос
„ Да, от през днешния ден парафирах със Sky до 31-ви юли. За мен това е доста огромно самопризнание. Ясно е, че имам още доста да изучавам, само че пред себе си виждам нови хоризонти. Сега виждам на футбола от друга позиция. Амбициран съм и желая да се развъртвам. За мен това е огромна опция и благодаря на Sky. Много италиански митове минаха по този път, в това число и Джанлука Виали, мир на праха му. В момента изучавам, защото до момента съм бил единствено професионален футболист. Искам да опитам нови неща и да науча още доста “, сподели Божинов по-рано през днешния ден пред нашата медия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР