Очаквано старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел се ядоса

...
Очаквано старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел се ядоса
Коментари Харесай

Тухел: Очаквах да видя ярост в играта ни, но емоциите ги нямаше

Очаквано старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел се ядоса след ремито на своя отбор против Хофенхайм в Бундеслигата - 1:1.

“Мислех си, че бяхме готови за тази среща и ще играем с гняв. Това обаче не се случи, тъй като се оказахме прекомерно мудни. Нямаше никакви страсти - като цяло бяхме доста слаби. Липсва ни нещо, което да ни вдигне. Нуждаем се от връщане на духа ни ”, съобщи наставникът след срещата на “Алианц Арена ”.

“Разбира се, че за мен резултатът е най-важното нещо, само че от голяма важност е и играта ни, а този път бяхме разочароващи. Допускахме прекалено много неточности: в един интервал дори сгрешихме 6-7 подавания в границите на минута. Желанието, духът и самочувствието ни бяха на ниско равнище ”, продължи Тухел.

“Определено направихме крачка обратно, а това беше моментът да създадем такава напред и да натрупаме убеденост. Много е изненадващо, че не успяхме. Всичко ни убягваше през днешния ден ”, отчаян е треньорът.

В края Тухел разгласи, че осъденият Садио Мане ще бъде върнат в тима още на следващия ден и ще бъде на линия за реванша против Манчестър Сити от Шампионската лига в сряда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР