Очаквано беше, че Слави Трифонов няма да участва в листите

...
Очаквано беше, че Слави Трифонов няма да участва в листите
Коментари Харесай

Мира Баджева: Слави Трифонов постъпи по-честно, отколкото ако беше се отказал след изборите

" Очаквано беше, че Слави Трифонов няма да взе участие в листите на " ИТН ", за мен не е изненада. Позицията му е по-честна, в сравнение с да беше лидер на листа и след това да се откаже ". Коментарът направи журналистката Мира Баджева.
Според нея Трифонов се усеща по-добре в миманса и не е благополучен, че се е оказал в ролята на политически водач.
Тя предвижда Има Такъв Народ да бъдат спечелили на изборите на 11 юли.
 Слави Трифонов: Щом Недялко Недялков и доста други са против мен, значи съм постъпил вярно Слави Трифонов: Щом Недялко Недялков и доста други са против мен, значи съм постъпил вярно
" Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян М...
" След изборите няма да има обединения, а по-скоро проектокабинет, който ще е доста сходен на служебното държавно управление, което сформира президента Румен Радев, с сходен баланс на силите - мощни фигури от лявото, дясното и центъра. Дори част от сегашните служебни министри ще вземат участие в този проектокабинет ".
Баджева дефинира служебното държавно управление като " изпратено от президента Радев, с цел да разкове кочината ".
Журналистката изрече мнение, че не е било инцидентно включването на имената на Васил Божков и Делян Пеевски в решението за наказания по закона " Магнитски ":
" Това ще понижи възможностите на партията " Българско лято " и Божков няма да влезе в Народното събрание.... ГЕРБ са най-потърпевши. Движение за права и свободи е доста ударена ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР