Очакваме срещата утре между ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната да бъде

...
Очакваме срещата утре между ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната да бъде
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: В името на държавата ни трябва да можем да седнем на една маса

Очакваме срещата на следващия ден сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме Промяната " да бъде правилна. На нея всяка една от политическите сили да съобщи целите си, само че и да реализираме базов консенсус кое е изпълнимо и кое не е. Това разяснява в Русе ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, оповестяват от Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ, в случай че всички желаят да има образувано постоянно държавно управление, ще се стигне до тези тематики от всяка една от предизборните платформи, стратегии или цели.

В името на страната ни, на родината ни, би трябвало да можем да седнем на една маса - без значение с кого ще приказваме. Ще приказваме за този народ, който ни е избрал всички, сподели Атанасова.
Тя изясни, че ГЕРБ-СДС разполага с потвърдени специалисти, които имат опит.

На срещата би трябвало да поговорим съществено за това по какъв начин популизмът не следва да взима връх в политическите диалози, а когато се носи отговорност за страна, би трябвало повече да се мисли по кои допирни точки можем да се обединим и дружно да носим тежестта. Не би трябвало някой да се пробва посредством популизъм и послания, ориентирани към обществото, които са предизборни, да натрупа позитив за личната си политическа партия, разяснява Атанасова, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя съобщи, че се надява всеки да осъзнае своето място и никой " да не размахва пръст " на своя политически конкурент.
Ако си дадем време на разсъдъка, на отговорността към страната, е най-логично партията, събрала най-голямо утвърждение, да има максимален късмет да сформира държавно управление. Ако всички се водим от националния интерес, би трябвало да намерим сили да преодолеем егото си - политическо и персонално, и да можем да водим разговор, означи още Атанасова.

Според депутата от ГЕРБ-СДС Драгомир Дамянов всички партии, които влязат в едно бъдещо постоянно държавно управление, ще изгубят електорат, тъй като е належащо взимането на непопулярни ограничения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР