Очакваме следващта седмица да има правителство. Това заяви съпредседателят на

...
Очакваме следващта седмица да има правителство. Това заяви съпредседателят на
Коментари Харесай

Асен Василев: Очакваме следващата седмица да има правителство

Очакваме следващта седмица да има държавно управление. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев. Все още обаче не е достигнато до точката да има подписано съдружно съглашение или връчен мандат.

Той уточни, че към момента се прецизира структурата на Министерския съвет. Идеята обаче е всеки от съдружните сътрудници да има вицепремиер. Самият Василев ще е предлагането на Политическа партия за финансов министър.

„ Надявам се на следващия ден към края на деня да имаме текст, който да можем да обсъдим с другите партийни водачи. В понеделник или вторник да стартират процесите по доуточняване на всички текстове и напредването им към партийните органи за приемане на мандат за сключване на съдружно споразумение”, добави Василев пред Нова телевизия.

Коментар от Василев пристигна и за броя на министерствата.

„ Има разнообразни оферти, концепцията е да са едно или две повече, като някои от министерствата се разделят. Едно от тях е за електронното ръководство. То ще дръпне структури от разнообразни ведомства”, сподели съпредседателят на Политическа партия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР